اسپرسوساز مباشی مدل ECM2013

Mebashi ECM2013 Espresso maker

از {{model.count}}
انتخاب رنگ:
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • نوع اسپرسو ساز: خانگی، اداری، دکه های کوچک، مسافر خانه ها
  • جنس بدنه: پلاستیک فشرده ABS
  • ابعاد: 290x250x200 میلی متر
  • وزن: 3 کیلوگرم
فروشنده فروشنده: لوازم خانگی برقی گناوه مال
آماده ارسال ناموجود
1,870,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط

اسپرسوساز مباشی مدل Mebashi ECM2013 یکی از محصولات با کیفیت شرکت ژاپنی مباشی است که جهت مصارف خانگی، اداری، دکه های کوچک، مسافرخانه ها و دیگر محیط های کوچک طراحی و ساخته شده است. جنس بدنه دستگاه از پلاستیک فشرده ABS و با کیفیت ساخته شده، توان دستگاه 1140 وات و قدرت فشار دستگاه 15 بار میباشد.حجم مخزن دستگاه 1.5 لیتر و از تلق شفاف در ساخت آن جهت مشاهده میزان آب داخل مخزن استفاده شده است.از جمله ویژگیهای دیگر دستگاه بویلر ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم، سینی چکه گیر با قابلیت جدا شدن جهت تمیز کاری آسان، نازل بخار با قابلیت چرخش جهت فوم گیری آسان همچنین سر نازل با امکان جدا شدن جهت شستشو، سیستم کنترل فشار و حرارت و صفحه گرم نگه داشتن فنجان می باشد.دستگاه مجهز به دو فیلتر تک و دو کاپ جهت عصاره گیری قهوه میباشد.جهت تهیه اسپرسو ابتدا آب تصفیه شده را داخل مخزن نهایتا تا زیر خط MAX ریخته و دستگاه را روشن کنید و منتظر بمانید تا دستگاه گرم شود به محضی که چراغ دماسنج روشن شد دستگاه آماده عصاره گیری است در این حالت پودر قهوه را داخل فیلتر زیر خط MAX ریخته و آن را توسط تمپر به میزان مناسب بکوبید سپس پودرهای اضافه را از اطراف فیلتر با دست تمیز کنید و دسته را در جای خود نصب کرده و کلید چرخشی را به سمت چپ (شکل فنجان یا حالت عصاره گیری) بچرخانید تا عملیات عصاره گیری آغاز شود دقت داشته باشید قبل از شروع عصاره گیری کلید فشاری سمت چپ در حالت بیرون یعنی تهیه اسپرسو قرار داشته باشد.جهت تهیه اسپرسو با عطر و خامه عالی به دو عامل 1-درجه آسیاب قهوه (ریزی و زبری) و 2-میزان فشار هنگام تمپ کردن بستگی دارد که این میزان بسته به نوع و قدرت دستگاه متفاوت میباشد که بعد از مدتی کارکرد به صورت تجربی درجه آسیاب و میزان فشار برای دستگاه مورد نظر را یاد خواهید گرفت.                            

معجزه ای به نام قهوه

قهوه از جمله نوشیدنی‌هایی است که به خاطر داشتن کافئین، خستگی را بر طرف کرده و باعث ایجاد طراوت و شادی می‌شود. اسپرسو در واقع نوعی قهوه محسوب می‌شود که پس از عبور آب با فشار زیاد از میان دانه‌های قهوه (از طریق دستگاه اسپرسوساز) بدست خواهد آمد؛ برای دست یافتن به یک اسپرسو خوب، دستگاه اسپرسوساز باید قادر باشد که مقدار کمی آب نزدیک به نقطه جوش را با فشار حداقل ۹ بار از درون دانه های قهوه آسیاب شده عبور دهد. اسپرسوساز مباشی یکی از اسپرسوسازهای خانگی مناسب است که با توجه به طراحی زیبا و تنوع رنگ آن در میان رقبای هم رده‌ی خود می‌درخشد. از ظاهر این اسپرسوساز که بگذریم به یک موتور 1140 وات و فشار بخار 15 بار می‌رسیم که نشان دهنده‌ی کیفیت مطلوب قهوه خروجی و فشار بخار این دستگاه است. از ویژگی‌های اسپرسوساز مباشی مدل ECM2013 می‌توان به بویلر ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم و فیلترهای ساخته شده از استیل ضد زنگ و همچنین مجهز بودن به سیستم‌های ثبت اختراع شده عصاره گیری قهوه و محافظت جهت کنترل فشار و دما اشاره کرد.

ویژگی‌ها

از مزیت های مهم اسپرسوساز مباشی مدل ECM2013 می‌توان به امکان تنظیم فشار بخار خروجی و همچنین نشانگر درجه حرارت اشاره کرد که هر دوی این امکانات بسیار کاربردی هستند. فشار بخار این دستگاه در میان دیگر رقبای هم رده‌اش از قدرت بیشتری برخوردار است و قهوه خروجی آن به لطف موتور 1140 واتی، کیفیت بالایی دارد. صفحه‌ی گرم کن، نشانگر درجه حرارت، پیچ تنظیم فشار خروجی، موتور 1140 وات و فشار 15 بار در کنار طراحی چشم نواز و رنگبندی متنوع از مزیت‌های این اسپرسوساز محسوب می‌شوند. یکی از قابلیت های دیگر اسپرسوساز مباشی، عدم برگشت آب به سینی چکه گیر آن است؛ چراکه معمولاً در دستگاه‌های خانگی و نیمه صنعتی پس از عصاره گیری قهوه، کمی آب از مخزن به سینی چکه گیر می‌ریزد که یک امر طبیعی است ولی با طراحی جدید سینی چکه گیر مباشی، دیگر این آب به سینی بر نمی‌گردد که باعث می شود تمیز کردن دستگاه بسیار سریع‌تر و راحت‌تر صورت بگیرد.

جنس بدنه‌ی این اسپرسوساز از پلاستیک فشرده ABS بوده و با کیفیت خوبی ساخته شده است؛ مخزن این دستگاه 1.5 لیتر حجم دارد و جهت مشاهده‌ی میزان آب داخل مخزن، از تلق شفاف استفاده شده است. از ویژگی‌های دیگر اسپرسوساز مدل ECM2013 مباشی می‌توان به سینی چکه گیر با قابلیت جدا شدن جهت تمیز کاری آسان و نازل بخار با قابلیت چرخش جهت فوم گیری آسان اشاره کرد.

جمع بندی

اسپرسوساز نیمه صنعتی - خانگی مباشی مدل ECM2013 شما را قادر می‌سازد که بصورت خیلی عالی و ساده، یک اسپرسوی بینظر تهیه کرده و از آن لذت ببرید. شاید جنس پلاستیکی بدنه شما را برای خرید این دستگاه کمی نگران کند، اما باید بگوییم که این بدنه بسیار محکم، قوی و بدون لرزش ساخته شده است، بنابراین کاملاً می‌توانید به آن اعتماد کنید. از این دستگاه که قابلیت تهیه‌ی نوشیدنی‌هایی نظیر اسپرسو، کافه لاته، موکا و کاپوچینو دارد، می‌توان جهت مصارف خانگی، اداری، کافی شاپ‌ها، دکه‌های کوچک، مسافرخانه‌ها و رستوران‌ها استفاده کرد.

نوع اسپرسو ساز
خانگی، اداری، دکه های کوچک، مسافر خانه ها
جنس بدنه
پلاستیک فشرده ABS
ابعاد
290x250x200 میلی متر
وزن
3 کیلوگرم
سیستم کاپوچینو ساز
دارد
فیلتر آب
ندارد
نشان گر سطح آب
دارد
تنظیم میزان غلظت قهوه
خیر
قابلیت تولید کف شیر
دارد
توان
1140 وات
قابلیت استفاده از
پودر قهوه
فشار بخار
15 بار
نازل بخار
دارد
قابلیت تنظیم میزان بخار
ندارد
تمپر قهوه
دارد
آسیاب قهوه
ندارد
ظرفیت مخزن
1.5 لیتر
حجم مخزن آب
1.5 لیتر
مخزن شیر
ندارد
تعداد نازل قهوه
یک عدد
صفحه نمایش
ندارد
سینی چکه گیر
دارد
نوشیدنی‌های قابل تهیه
اسپرسو , کافه لاته , موکا , کاپوچینو
سیستم گرم کردن فنجان
دارد
قابلیت برنامه‌ریزی
ندارد
اقلام همراه
- دسته فیلتر هد گروپ
- فیلتر تک اسکوپ
- فیلتر دو اسکوپ
- پیمانه با تمپر
سایر مشخصات
- بویلر ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم
- فیلترها ساخته شده از استیل ضد زنگ
- مجهز به سیستم ثبت اخراع شده عصاره گیری قهوه
- مجهز به سیستم محافظت جهت کنترل فشار و دما
محسن سلحشور چوکامی

دستگاه کیفیت ساخت خوبی داره. دفعه اول که راه بندازید احتمال زیاد کار نمیکنه چون پمپ آبش خشکه و باید بلد باشید چطور دستگاه رو آبگیری کنید. باید چندبار مخزن آب رو بردارید پیچ خروجی قهوه رو بپیچونید تا پمپ دستگاه روشن شه آب رو بمکه. پمپ رو سریع قطع کنید مخزن رو بذارید سرجاش و دوباره بردارید. چند بار مخزن رو بذارید و بردارید تا سوراخ ورودی آب پر آب شه. دورباره مخزن رو بردارید و پمپ دستگاه رو راه بندازید و بمحض دیدن مکش آب سریع قطع کنید. این کار و باید چندین بار انجام بدید تا به اندازه کافی آب داخل پمپ آب دستگاه وارد بشه و لوله های دستگاه آبگیری بشن. حتماً باید دستگاه رو قبل از تهیه اسپرسو و بخار رو حالت اسپرسو قرار داد و با عبور دادن آب خالی داغ کرد.

لوله بخار دستگاه خیلی کوتاهه. کار رو راه میندازه ولی واسه کار حرفه ای یکم اذیت میکنه و باید حواستون باشه که پیچر کوچک تهیه کنید. اگه از آب شیر استفاده کنید ممکنه سریع دستگاه از کار بیاوفته چون مجاری آب ظریفی داره و رسوب میگیرن. آب مقطر و آب اسمز معکوس شده دستگاه های تصفیه هم مناسب نیست و اثر خورندگی دارن و باعث نشتی میشن. کیفیت آب باید با دستگاه سختی سنج اندازه گیری بشه و آب با سختی متوسط استفاده بشه. اگه به آب خوب دسترسی ندارین آب بسته بندی بهترین جایگزینه ولی باید با سختی سنج بهترین برند رو تست و انتخاب کنید

66 روز پیش ارسال پاسخ

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...